Informationsmøde om enkeltfag 2023

Informationsmøde om enkeltfag 2023

About the event

When
Thursday, November 16, 2023 3:00 PM - Thursday, November 16, 2023 4:00 PM

Where

Eventet bliver afholdt på Zoom. IT-Universitetet har en licens til Zoom, som vores IT-afdeling vurderer som sikker. 

Du kan downloade Zoom forud for eventet her.

Tilmelding

Gå til tilmelding her.

I forbindelse med din tilmelding sender vi dig mødelink samt nærmere information.

Arbejder du med it, digitalisering og forretning, og ønsker du at højne din faglighed på det digitale område?

Tilmeld dig vores online informationsmøde om ITU's enkeltfag, og få inspiration til digital kompetenceudvikling på IT-Universitetet.

Arrangementet finder sted online torsdag d. 16. november kl. 15.00 - 16.00.

Til informationsmødet kan du bl.a. blive klogere på:

  • efteruddannelsesmulighederne med enkeltfag

  • ansøgning, finansiering og praktiske forhold

  • kommende enkeltfag på masterniveu

  • tidligere studerendes erfaringer med at læse enkeltfag

Opdateret program for dagen følger snarest.

Tilmeld dig informationsmødet her.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte efteruddannelsesvejledningen.

Du kan finde kontaktoplysninger her.


Hvorfor læse enkeltfag på IT-Universitetet?

I takt med den digitale udvikling stiger behovet for mere specialiserede og tidssvarende digitale kompetencer. Med IT-Universitetets enkeltfag kan du styrke din digitale profil, få bedre greb om teknologiens anvendelsesmuligheder og blive klogere på det digitale landskab, du og din virksomhed befinder jer i.

I løbet af foråret og sommeren 2024 udbyder ITU op mod 77 enkeltfag inden for en lang række digitale områder og på forskellige niveauer. Så hvad end, du vil blive klogere på et helt nyt område eller ønsker at gå i dybden med et specialiseret emne, kan du finde noget, der passer dig. 

Alle kurser er forskningsforankrede og bygger på den seneste forskning og internationale ekspertise. Samtidigt er kurserne erhvervs- og praksisnære og trækker på best practice, konkrete cases og problemstillinger fra erhvervslivet. 

ITU’s enkeltfag løber typisk over enten 12 til 16 uger eller som seminarer fordelt på weekender eller hverdage. Du skal forvente at bruge ca. 8-10 timer om ugen pr. kursus af 7,5 ECTS inklusiv forberedelse, hvilket gør det muligt at følge et kursus sideløbende med fuldtidsarbejde og familieliv.  

Læs mere om adgangskrav og priser og ansøgning her.

Begrænset antal pladser efter først-til-mølle

ITU's enkeltfag udbydes som ledige pladser på master-, bachelor- og  kandidatuddannelsernes kurser. Hvis du ønsker at blive optaget på et bestemt kursus, anbefaler vi, at du søger hurtigst muligt, da pladserne fordeles efter  først-til-mølle-princippet. 

Inspiration til efteruddannelse på ITU

En anden vej til efteruddannelse på IT-Universitetet kan være en fuld masteruddannelse. Læs fx mere om vores  Master i it-ledelse, der åbner for ansøgninger d. 1. marts 2024. 

Du er velkommen til at kontakte os i ITU Efteruddannelse for sparring


Summer university/sommerkurser som enkeltfag

En række af IT-Universitetets enkeltfag kan også tages som Summer University kurser (det samme som sommerkurser). Disse kurser er for alle, og du behøver ikke allerede være indskrevet på ITU for at deltage. Summer University kurserne spænder over en række emner som fx kunstig intelligens, cybersikkerhed, datavisualisering, organisatorisk forandring og meget andet.

Kurserne løber over to-fire uger, men har samme antal undervisningstimer som øvrige korte uddannelseskurser på 7,5 ECTS. På den måde er ITU’s Summer University kurser mere intensive kursusforløb, hvor du i løbet af få uger får samme udbytte, som med et kursus der løber over et helt semester. 

Ansøgningsfrist

Bemærk ansøgningsfristen for årets sommerkurser d. 1. maj 2024. Du er dog velkommen til at skrive til ITU Efteruddannelse, hvis du er interesseret i et kursus efter ansøgningsfristen. Så vil vi undersøge, om vi kan tage imod en ansøgning fra dig.

Gå til kursuskataloget og se hele udbuddet af ITU's korte uddannelser og Summer University kurser.

Læs mere om Summer University som korte uddannelses kurser her