Online Åbent Hus for enkeltfag 2023

Online Åbent Hus for enkeltfag 2023

Deltag i vores online Åbent Hus for ITU’s enkeltfag onsdag d. 17. maj 2023 fra kl. 09.00 - 10.00.

About the event

When
Wednesday, May 17, 2023 9:00 AM - Wednesday, May 17, 2023 10:00 AM

Where

Eventet bliver afholdt på Zoom. IT-Universitetet har en licens til Zoom, som vores IT-afdeling vurderer som sikker. 

Du kan downloade Zoom forud for eventet her.

Tilmelding

Tilmeld dig Åbent Hus her

I forbindelse med din tilmelding sender vi dig mødelink samt nærmere information. 

Arbejder du med it, digitalisering og forretning, og ønsker du at højne din faglighed på det digitale område? Kom til online Åbent Hus for ITU's enkeltfag d. 17. maj 2023, og få inspiration til digital kompetenceudvikling på IT-Universitetet.

Hvad end du arbejder med organisatorisk innovation, dataanalyse, it-implementering eller bare gerne vil blive klogere på den digitale fremtid i din egen organisation, er der gode muligheder med ITU's enkeltfag.


Program for Åbent Hus for enkeltfag: 


09.00 09.10:
Velkomst ved Liselotte Lagerstedt og Danny Schmidt, vejledere ved ITU Efteruddannelse. Liselotte indleder dagens program med et kort oplæg om ITU, ansøgning og adgangskrav m.m. 

09.10 – 09.25: Præsentation af enkeltfaget Digitalisering i det offentlige, der udbydes på masterniveau. Kurset undervises af lektor ved Forskningscenter for Offentlig IT, Christian Østergaard Madsen og Postdoc ved Forskningscenter for Offentlig IT, Søren Skaarup.

09.25 – 09.35: Præsentation af enkeltfaget Jorden rundt på 4 dage: Digital transformation i et globalt perspektiv, der udbydes på masterniveau. Kurset undervises af lektor og linjeleder for ITU's Master i it-ledelse, Lars Rune Christensen. 

09.35 – 09.45: Oplæg om at læse ITU’s enkeltfag på masterniveau ved tidligere enkeltfagsstuderende. 

09.45 – 10.00: Live Q&A – og tak for i dag. 

Vi glæder os til at se dig!

👉 Gå til tilmelding her.


Hvorfor læse et enkeltfag på IT-Universitetet?

I takt med den fortsatte digitalisering sker forandringer i organisationen i et hurtigere tempo. Derfor fører den digitale udvikling også til en stigende efterspørgsel efter mere specialiserede og tidssvarende digitale kompetencer på tværs af hele organisationen. Med IT-Universitetets enkeltfagskurser kan du styrke din digitale profil, få bedre greb om teknologiens anvendelsesmuligheder og blive klogere på det digitale landskab, du og din virksomhed befinder jer i.

I løbet af sommeren og efteråret 2023 udbyder ITU op mod 71 enkeltfag inden for en lang række digitale områder og på forskellige niveauer. Så hvad end du vil blive klogere på helt nyt område eller ønsker at gå i dybden med et specialiseret emne, kan du finde noget, der passer dig. 

Alle kurser er forskningsforankrede og bygger på den seneste forskning og viden. Samtidigt er kurserne erhvervs- og praksisnære og trækker på best practice, konkrete cases og problemstillinger fra erhvervslivet. 

ITU’s enkeltfagskurser løber typisk over enten 12 til 16 uger eller som seminarer fordelt på weekender eller hverdage. Du skal forvente at bruge ca. 8-10 timer om ugen pr. kursus af 7,5 ECTS inklusiv forberedelse, hvilket gør det muligt at følge et kursus sideløbende med  fuldtidsarbejde og familieliv.  

👉 Læs mere om adgangskrav og priser og ansøgning her

Begrænset antal pladser efter først-til-mølle 

ITU's  enkeltfagskurser udbydes som ledige pladser på master-, bachelor- og  kandidatuddannelsernes kurser. Kurserne har forskellige niveauer, så  hvad end du har lyst til at tage fat på et helt nyt område eller ønsker  at gå i dybden med et specialiseret emne, kan du finde noget, der passer  dig. 

Hvis du ønsker at blive optaget på et bestemt kursus, anbefaler vi, at du søger hurtigst muligt, da pladserne fordeles efter  først-til-mølle-princippet. 

Inspiration til efteruddannelse på ITU 

En anden vej til efteruddannelse på IT-Universitetet kan være en fuld masteruddannelse. Læs fx mere om vores  Master i it-ledelse, der har åbent for ansøgninger indtil 22. maj 2023. 

👉 Du er velkommen til at kontakte os i ITU Efteruddannelse for sparring


Summer University/sommerkurser som enkeltfag

En række af IT-Universitetets enkeltfag kan også tages som Summer University kurser (det samme som sommerkurser). Disse kurser er for alle, og du behøver ikke allerede være indskrevet på ITU for at deltage. Summer University kurserne spænder over en række emner som fx kunstig intelligens, cybersikkerhed, udvikling af startup-virksomheder, datavisualisering, organisatorisk forandring og meget andet.  

Kurserne løber over to-fire uger, men har samme antal undervisningstimer som øvrige enkeltfagskurser på 7,5 ECTS. På den måde er ITU’s Summer University kurser mere intensive kursusforløb, hvor du i løbet af få uger får samme udbytte, som med et kursus der løber over et helt semester. 

Ansøgningsfrist
Bemærk ansøgningsfristen for årets sommerkurser d. 1. maj 2023. Du er dog stadig velkommen til at skrive til ITU Efteruddannelse, hvis du er interesseret i et kursus efter ansøgningsfristen. Så vil vi undersøge, om vi kan tage imod en ansøgning fra dig.

👉 Gå til kursuskataloget og se hele udbuddet af ITU's enkeltfag og Summer University kurser.

👉 Læs mere om Summer University som enkeltfagskurser her