Online Åbent Hus for enkeltfag 2022

Online Åbent Hus for enkeltfag 2022

Deltag i vores online Åbent Hus for ITU’s enkeltfag onsdag d. 18. maj 2022 fra kl. 15:00 - 16:00.

About the event

When
Wednesday, May 18, 2022 3:00 PM - Wednesday, May 18, 2022 4:00 PM

Where

Eventet bliver afholdt på Zoom. IT-Universitetet har en licens til Zoom, som vores IT-afdeling vurderer som sikker. 

Du kan downloade Zoom forud for eventet her.

Tilmelding

Tilmeld dig Åbent Hus her

I forbindelse med din tilmelding sender vi dig mødelink samt nærmere information. 

Vil du opnå nye kompetencer inden for it, digitalisering og teknologi? Onsdag den 18. maj 2022 kl. 15.00 inviterer IT-Universitetet til Åbent Hus, hvor du kan høre nærmere om efterårets mange enkeltfagskurser.

IT-Universitetet udbyder op mod 72 enkeltfag i løbet af efteråret 2022 inden for fx data, kunstig intelligens, programmering, it-sikkerhed, forandringsledelse og meget mere.

Til Åbent Hus for enkeltfag d. 18. maj kan du blive klogere på mulighederne for efteruddannelse med enkeltfag og høre to undervisere holde inspirationsoplæg om udvalgte fag.

Desuden vil en tidligere enkeltfagsstuderende holde et oplæg om sit faglige udbytte ved at læse et enkeltfagskursus på IT-Universitetet.


Program:

15.00 – 15.10: Velkomst ved Liselotte Lagerstedt og Danny Schmidt, vejledere ved ITU Efteruddannelse. Liselotte indleder dagens program med et kort oplæg om ITU, ansøgning og adgangskrav m.m.

15.10 – 15:25: Oplæg om enkeltfaget IT-projektledelse og porteføljestyring ved Oliver Krancher, lektor ved IT-Universitetet og forsker i it-udvikling og projektledelse inden for den offentlige sektor.

15.25 – 15:35: Oplæg om faget Jorden rundt på 4 dage: digital transformation i et globalt perspektiv ved Lars Rune Christensen, lektor og linjeleder for ITU’s Master i it-ledelse.  

15.35 – 15.40: Oplæg om at læse enkeltfag ved tidligere studerende, Dorthe Vang Kristensen, Centerchef i Ydelsesservice i Københavns Kommune. Dorthe læste i sin tid enkeltfaget Digitalisering i det offentlige.

15.40 – 15.50: Q&A – og tak for i dag.

Vi glæder os til at se dig.


Om enkeltfag 

Med IT-Universitetets enkeltfagskurser an du styrke din digitale profil og blive bekendt med nye måder at udnytte teknologiens muligheder. 

Udbuddet af enkeltfag taler ind i aktuelle tendenser på teknologifronten og spænder over emner som digitalisering i det offentlige, digital transformation i et globalt perspektiv og it-projektledelse og porteføljestyring. Læs mere og gå på opdagelse i efterårets enkeltfagskurser her.

ITU’s enkeltfagskurser løber typisk over enten 12 til 16 uger eller som seminarer fordelt på weekender eller hverdage. Du skal forvente at bruge ca. 8-10 timer om ugen pr. kursus af 7,5 ECTS inklusiv forberedelse, hvilket gør det muligt at følge et kursus sideløbende med fuldtidsarbejde og familieliv. Læs mere om adgangskrav og priser og ansøgning

Begrænset antal pladser efter først-til-mølle

ITU's enkeltfagskurser udbydes som ledige pladser på master-, bachelor- og kandidatuddannelsernes kurser. Kurserne har forskellige niveauer, så hvad enten du har lyst til tage fat på et helt nyt område eller ønsker at gå i dybden med et specialiseret emne, kan du finde noget der passer dig. 

Hvis du ønsker at blive optaget på et bestemt kursus, anbefaler vi, at du søger hurtigst muligt, da pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Inspiration til efteruddannelse på ITU

En anden vej til efteruddannelse på IT-Universitetet kan være en fuld masteruddannelse. Læs fx mere om vores reviderede Master i it-ledelse, der åbnede for ansøgninger 1. marts 2022. Ansøgningsfrist er 20. maj 2022.

Du er som altid meget velkommen til at kontakte os i ITU Efteruddannelse for sparring.