Online åbent hus for enkeltfag 2022

Online åbent hus for enkeltfag 2022

Deltag i vores online åbent hus for ITU’s enkeltfag mandag d. 14 november 2022 fra kl. 15:00 - 16:00.

About the event

When
Monday, November 14, 2022 3:00 PM - Monday, November 14, 2022 4:00 PM

Where

Eventet bliver afholdt på Zoom. IT-Universitetet har en licens til Zoom, som vores IT-afdeling vurderer som sikker. Du kan downloade Zoom forud for eventet her.

Tilmelding

Tilmeld dig Åbent Hus her.
 I forbindelse med din tilmelding sender vi dig mødelink samt nærmere information. 

Arbejder du med digital forandring, og er du nysgerrig på efteruddannelse eller kompetenceudvikling inden for det digitale område?

Så kunne IT-Universitetets enkeltfag måske være noget for dig.

D. 14. november 2022 inviterer IT-Universitetet til online åbent hus for ITU’s enkeltfag. Til arrangementet kan du blive klogere på mulighederne for efteruddannelse med ITU's enkeltfagskurser og få en forsmag på de kommende kurser i foråret 2023. Se det fulde program for arrangementet nedenfor:


Program


15.00 – 15.10:
Velkomst ved Liselotte Lagerstedt og Danny Schmidt, vejledere ved ITU Efteruddannelse. Liselotte indleder dagens program med et kort oplæg om ITU, ansøgning og adgangskrav m.m.

15.10 – 15:25: Oplæg om enkeltfaget Organisation og innovation, der udbydes på masterniveau. Kurset undervises af lektor ved ITU’s Institut for Business IT, Hanne Westh Nicolajsen, der forsker i organisatorisk innovation i offentlige og private virksomheder.

15.25 – 15:40: Oplæg om enkeltfaget Forandringsledelse og implementering, der udbydes på masterniveau. Kurset undervises af lektor ved ITU's Institut for Business IT, Louise Harder Fischer, der forsker i ledelse og digital transformation.

15.40 – 15.45: Oplæg om at læse ITU’s enkeltfag på masterniveau ved tidligere studerende.

15.45 – 16.00: Q&A – og tak for i dag.

Vi glæder os til at se dig.


Om enkeltfag

Med IT-Universitetets enkeltfagskurser kan du styrke din digitale profil og blive bekendt med nye måder at udnytte teknologiens muligheder. 

Udbuddet af enkeltfag taler ind i aktuelle tendenser på teknologifronten og spænder bl.a. over emner som blockchain, forandringsledelse, og organisatorisk innovation. Læs mere, og gå på opdagelse i foråets enkeltfagskurser her.

ITU’s enkeltfagskurser løber typisk over enten 12 til 16 uger eller som seminarer fordelt på weekender eller hverdage. Du skal forvente at bruge ca. 8-10 timer om ugen pr. kursus af 7,5 ECTS inklusiv forberedelse, hvilket gør det muligt at følge et kursus sideløbende med fuldtidsarbejde og familieliv. Læs mere om adgangskrav og priser og ansøgning

Begrænset antal pladser efter først-til-mølle

ITU's enkeltfagskurser udbydes som ledige pladser på master-, bachelor- og kandidatuddannelsernes kurser. Kurserne har forskellige niveauer, så hvad enten du har lyst til tage fat på et helt nyt område eller ønsker at gå i dybden med et specialiseret emne, kan du finde noget der passer dig. 

Hvis du ønsker at blive optaget på et bestemt kursus, anbefaler vi, at du søger hurtigst muligt, da pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Inspiration til efteruddannelse på ITU

En anden vej til efteruddannelse på IT-Universitetet kan være en fuld masteruddannelse. Læs fx mere om vores reviderede Master i it-ledelse, der åbner for ansøgninger 1. marts 2023.

Du er som altid meget velkommen til at kontakte os i ITU Efteruddannelse for sparring og vejledning.